Хранителни добавки за кучета.

Нов Разпродажба! Bully Test Преглед отблизо

Bully Test

Нов продукт

Силен натурален тестостеронов бустер.

Ефекти:

-Повишава нивата на собствения тестостерон

-Забързва метаболизма

Bully Test  е перфектния продукт за вашето куче, 

Повече детайли

Топ продукт за вашият Питбул

9,00 лв

-50%

18,00 лв

Повече информация

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.Bully Test  е хранителна добавка за спортни кучета от породите :   питбул, доберман, малиноа, ротвайлер. 

 При женските кучета повишава нивата на прегненолона, прогестерона, естрогените и либидото, като осигуряват физическото и психоемоционалното здраве на кучето.
Протодиосцинът стимулира образуването на лутеинизиращия хормон от аденохипофизата и пряко увеличава секрецията на половите хормони.

Уcтaнoвявa пoлoжитeлeн aзoтeн бaлaнc, пoдпoмaгa бeлтъчнaтa cинтeзa, вĸлючитeлнo и тaзи в мycĸyлитe.
Toвa вoди дo cтимyлиpaнo пoвишaвaнe възмoжнocтитe нa opгaнизмa и издpъжливocттa нa тялoтo пpи физичecĸи натоварвания.

Аксесоари