Хранителни добавки за кучета.

Разпродажба! Power Blend 3 in 1 Преглед отблизо

Power Blend 3 in 1

Нов продукт

Комбинация от 3 продукта за равномерно поддържане на физическа форма за вашето куче 

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 42 точки за лоялност. Общо за количката Ви 42 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 2.10 лв.


42.00 лв

-8.00 лв

50.00 лв

Повече информация

Комбинация от 3 продукта за равномерно поддържане на физическа форма за вашето куче 

Bully Test  е хранителна добавка за спортни кучета от породите :   питбул, доберман, малиноа, ротвайлер. 

 При женските кучета повишава нивата на прегненолона, прогестерона, естрогените и либидото, като осигуряват физическото и психоемоционалното здраве на кучето.
Протодиосцинът стимулира образуването на лутеинизиращия хормон от аденохипофизата и пряко увеличава секрецията на половите хормони.

Уcтaнoвявa пoлoжитeлeн aзoтeн бaлaнc, пoдпoмaгa бeлтъчнaтa cинтeзa, вĸлючитeлнo и тaзи в мycĸyлитe.
Toвa вoди дo cтимyлиpaнo пoвишaвaнe възмoжнocтитe нa opгaнизмa и издpъжливocтta нa тялoтo пpи физичecĸи натоварвания.

Bully Magnesium този минерал играе важна роля в свиването на мускулите. Магнезиевият цитрат, който се съдържа в този продукт, се абсорбира по-добре от магнезиевия карбонат. Той е показан за предотвратяване на мускулни крампи.

Магнезият активира множество ензими на енергиен метаболизъм. Стресът, състезателните спортове увеличават нуждата от магнезий. 

Магнезиевият дефицит може да причини нарушения на мускулната активност (невромускулни нарушения, мускулни крампи).


Защо Bully Spirulina е полезен
Спирулина спомага за подобряване на имунната система
Проучванията показват, че спирулината увеличава производството на антитела, цитокини и други клетки, които спомагат за подобряване на имунитета и борбата с инфекциите и хроничните заболявания.
Спирулина може да се приема като хранителна добавка
Тъй като е богат източник на протеини и други хранителни вещества, спирулина обикновено се използва като хранителна добавка от спортни кучета, които не могат да получат достатъчно калории или протеини само от храната и тези, чиито хранителни нужди са по-високи, отколкото са нормални, като спортисти.

Спирулина се бори срещу анемия. Проучвания при кучета показват, че спирулина стимулира образуването и развитието на червени кръвни клетки. Това се дължи на високото съдържание на желязо в тази хранителна добавка.

Спирулина се бори срещу различни алергични реакции
Спирулина може да предпази от алергични реакции чрез предотвратяване на освобождаването на хистамин.

 Тези малки, зелени водорасли се появиха преди около 3,6 милиарда години и са едноклетъчни организми, които съдържат всичко, което животът трябва да еволюира в разнообразие днес. Допълнителните аминокиселини, необходими на клетките за производство на ензими, протеини, хормони и други продукти за нашия метаболизъм, също се съдържат в спирулина. Спирулина се развива в алкална среда, включва и синтезира много минерали и съединения, получени в нейната структура. Той е отличен източник на калий, калций, цинк, магнезий, манган, селен, желязо и фосфор. Хлорофилът в спирулина му дава зелен цвят, позволяващ положителен ефект върху анемията, подобрява също запек и нормализира секрецията на храносмилателната киселина. Фикоцианинът, синиятт пигмент, съдържащ спирулина, е важен за здравословното функциониране на черния дроб и храносмилането.

Отзиви

Оценка 
2018-06-15

супер

здравейте

вчера ми пристигнаха 3 бленда можете ли д ами кажете дали заедно могат да се приемат ?

  Напишете свой отзив!

  Напишете отзив

  Power Blend 3 in 1

  Power Blend 3 in 1

  Комбинация от 3 продукта за равномерно поддържане на физическа форма за вашето куче 

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  rkstyle.info