Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Pro Hunt Mini Преглед отблизо

Pro Hunt Mini

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.15 лв.


3.20 лв

-60%

8.00 лв

Повече информация

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.



Pro Hunt   е хранителна добавка за ловни кучета 
Основни предимства Подпомага силата и издръжливостта с високопротеинова истински говежди протеин като първа съставка в подкрепа на чистата мускулатура. Формулирана е за оптимизиране на метаболизма на кислорода, за да поддържа издръжливостта за атлетично преследване с 80% протеини и 20% мазнини. Подсилен с аминокиселини. Страхотно за кучета от всички възрасти и нива на активност, включително работни кучета, професионални кучешки спортисти или кучета, които просто обичат да играят много. Без добавени изкуствени цветове, аромати или консерванти.

Отзиви

Напишете отзив

Pro Hunt Mini

Pro Hunt Mini

rkstyle.info