Хранителни добавки за кучета.

M-Pack

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 35 точки за лоялност. Общо за количката Ви 35 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.75 лв.


35.00 лв

Повече информация

M-Pack е предназначен за спортни кучета, които искат да увеличат количеството протеини, ако целта ви е да увеличите теглото и мускулната маса на кучето ви , тогава M-Pack е добавката, която е необходима за постигането на целта.

M-Pack е разработен от доктори, специалисти по хранене на кучета и консултантски техники. Наблюдаваме цялостния процес, за да се осигури увеличаване на теглото на кучето, както и бързото натрупване и запазване на мускулната маса. Използвахме най-качествените съставки, включително с индекс на гликемичен спад, MCT, ензимен храносмилателен препарат, фибри и M-PackPRO (много източници на протеин, пресовани в студено състояние). Ние сме убедени, че няма да намерите друг подобен продукт, който да функционира толкова силно, като M-Pack и с такъв натурален вкус.

Най-бързият и по-ефективен начин за възстановяване на мускулната маса на гликогена и стимулиране на синтезата на протеините след всяко трениране е да се консумират висококачествени въглехидрати и протеини. M-Pack съдържа комбинация от протеини, които произвеждат удължени протеини в анаболизма на целия организъм, водещи до по-големи увеличения на теглото, без мазнини, по-бързи и по-добри резултати. Формула е тествана от едни от най-добрите спортни кучета.

Отзиви

Оценка 
2018-04-04

Поръчвам

Евала !!!!
много съм доволен

    Напишете свой отзив!

    Напишете отзив

    M-Pack

    M-Pack

    rkstyle.info