Хранителни добавки за кучета.

M-Pack

Нов продукт

21.00 лв

-40%

35.00 лв

Повече информация

M-Pack е предназначен за спортни кучета, които искат да увеличат количеството протеини, ако целта ви е да увеличите теглото и мускулната маса на кучето ви , тогава M-Pack е добавката, която е необходима за постигането на целта.

M-Pack е разработен от доктори, специалисти по хранене на кучета и консултантски техники. Наблюдаваме цялостния процес, за да се осигури увеличаване на теглото на кучето, както и бързото натрупване и запазване на мускулната маса. Използвахме най-качествените съставки, включително с индекс на гликемичен спад, MCT, ензимен храносмилателен препарат, фибри и M-PackPRO (много източници на протеин, пресовани в студено състояние). Ние сме убедени, че няма да намерите друг подобен продукт, който да функционира толкова силно, като M-Pack и с такъв натурален вкус.

Най-бързият и по-ефективен начин за възстановяване на мускулната маса на гликогена и стимулиране на синтезата на протеините след всяко трениране е да се консумират висококачествени въглехидрати и протеини. M-Pack съдържа комбинация от протеини, които произвеждат удължени протеини в анаболизма на целия организъм, водещи до по-големи увеличения на теглото, без мазнини, по-бързи и по-добри резултати. Формула е тествана от едни от най-добрите спортни кучета.

Отзиви

Оценка 
2018-04-04

Поръчвам

Евала !!!!
много съм доволен

    Напишете свой отзив!

    Напишете отзив

    M-Pack

    M-Pack

    rkstyle.info