Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Arthro Protect Преглед отблизо

Arthro Protect

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

48.00 лв

-40%

80.00 лв

Повече информация

Arthro Protect  - сложен продукт, който помага за борба със ставните болки и осигурява трайно решение за редовна употреба, за да помогне за възстановяване на съединителната тъкан.

Препоръчва се за предотвратяване на смущения в ставите.

Този продукт съдържа глюкозамин, зеленоуста мида, хондроитин , който спомага за изграждането на хрущял и спомага за създаването на синовиална течност. МСМ намалява болката и възпалението на ставите. Този продукт помага да се увеличи гъвкавостта на ставите. Препоръчва се да се използва за период от 3 месеца.

Arthro Protect  е хранителна добавка, която може да се използва при малки кученца от 3  до 12 месеца за правилно и балансирано изграждане на мускулна и скелетна система. 

Arthro Protect  е разработен изцяло за нуждите на млади  и по-стари кучета. 


Глюкозамин - основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията, като организмът го синтезира сам – от глюкоза и аминокиселината „глутам“. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, за това приема му като добавка е задължителен.

Хондроитин - най – важната съставка на съединителната тъкан. Ускорява възстановяването и заздравяването на увредените сухожилия и стави.

МСМ - естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин и метионин, както и така нареченият „хормон на щастието“ – серотонин. Освен това, МСМ участва в образуването на хрущял и колаген и блокира възпалителните процеси в ставите.най добрия продукт за стави в Европа

Отзиви

Оценка 
2018-04-03

най- доброто

браво, много се радвам че има този продукт в бг

    Напишете свой отзив!

    Напишете отзив

    Arthro Protect

    Arthro Protect

    rkstyle.info