Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Arthro Protect Преглед отблизо

Arthro Protect

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 32 точки за лоялност. Общо за количката Ви 32 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.60 лв.


32.00 лв

-60%

80.00 лв

Повече информация

Arthro Protect  - сложен продукт, който помага за борба със ставните болки и осигурява трайно решение за редовна употреба, за да помогне за възстановяване на съединителната тъкан.

Препоръчва се за предотвратяване на смущения в ставите.

Този продукт съдържа глюкозамин, зеленоуста мида, хондроитин , който спомага за изграждането на хрущял и спомага за създаването на синовиална течност. МСМ намалява болката и възпалението на ставите. Този продукт помага да се увеличи гъвкавостта на ставите. Препоръчва се да се използва за период от 3 месеца.

Arthro Protect  е хранителна добавка, която може да се използва при малки кученца от 3  до 12 месеца за правилно и балансирано изграждане на мускулна и скелетна система. 

Arthro Protect  е разработен изцяло за нуждите на млади  и по-стари кучета. 


Глюкозамин - основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията, като организмът го синтезира сам – от глюкоза и аминокиселината „глутам“. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, за това приема му като добавка е задължителен.

Хондроитин - най – важната съставка на съединителната тъкан. Ускорява възстановяването и заздравяването на увредените сухожилия и стави.

МСМ - естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин и метионин, както и така нареченият „хормон на щастието“ – серотонин. Освен това, МСМ участва в образуването на хрущял и колаген и блокира възпалителните процеси в ставите.най добрия продукт за стави в Европа

Отзиви

Оценка 
2018-04-03

най- доброто

браво, много се радвам че има този продукт в бг

    Напишете свой отзив!

    Напишете отзив

    Arthro Protect

    Arthro Protect

    rkstyle.info