Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Bully Arthrostack Преглед отблизо

Bully Arthrostack

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.25 лв.


5.20 лв

-60%

13.00 лв

Повече информация

Bully Arthrostack е хранителна добавка, препоръчвана за кучета с проблеми със ставите. Хондроитин сулфатът е ключов компонент на хрущялната матрица и е отговорен за правилната хидратация. От съществено значение е да се поддържа гъвкавост и гъвкавост на ставата, като се намалява дегенерацията. Глюкозамин хидрохлорид увеличава синтеза на матрични компоненти от хондроцити. Синергичното действие на хондроитин сулфат и глюкозамин осигурява двойна кондензация. Синовиалната течност в ставите се състои основно от хиалуронова киселина. Тази молекула, чрез своите смазващи свойства, осигурява подвижност на ставите.

В някои ставни заболявания, синовиална течност качество могат да бъдат засегнати, и чрез намаляване на концентрацията на хиалуронова киселина намалява подвижността на ставите и гъвкавост. Bully Arthrostack, поради съдържанието на хиалуронова киселина допринася за поддържане на подходяща течност, синовиална течност, е от съществено значение за възстановяването на подвижността на ставите.

Съставки:

Глюкозамин хидрохлорид (> 99%), хондроитин сулфат (100% чистота), 
Телешки протеин  100 %


направления:

- при кучета с остеоартрит и дегенеративни процеси на ставния хрущял поради старост, упражнения и прекомерно телесно тегло.
Силно се препоръчва за активно спортуващи кучета 

- при големи породи кучета с висока степен на дисплазия на тазобедрената става, за да се ограничи появата на остеоартрит. В тези случаи ветеринарният лекар трябва да прецени необходимостта от хирургическа корекция

- след операция или травма, за да се осигури по-добро възстановяване на животните

Дозировка и начин на приложение:

Bully Arthrostack се прилага лесно, благодарение на вкуса на таблетките. Може да се прилага преди, по време на или след хранене и смесено с храна. Поради формата си таблетката може да бъде разделена, за да се улесни обслужването  на малки породи.

Трябва да се приема в продължение на 40 дни, в зависимост от теглото и многократен прием 2-3 пъти годишно, в зависимост от указанията на ветеринарния лекар.

Таблетките се дават веднъж дневно:

   - 0-10 кг 2 таблетки

   - 10-20 кг 3 таблетки

   - 20-40 кг 4 таблетки

   -> 40 кг 5 таблетки

Благодарение на уникалния си състав Bully Arthrostack осигурява остатъчен ефект, пази животното в добро състояние  повече от 3 месеца, с само за 40 дни на прием.  Като естествен продукт, който се намира в организма, няма нежелани ефекти. За разлика от други добавки, той може да се прилага продължително, без да се уврежда тялото.

Отзиви

Напишете отзив

Bully Arthrostack

Bully Arthrostack

rkstyle.info