Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Bully Calcium Преглед отблизо

Bully Calcium

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 11 точки за лоялност. Общо за количката Ви 11 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.55 лв.


11.70 лв

-10%

13.00 лв

Повече информация

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.


ОПИСАНИЕ
Bully Calcium  е балансирана формула, съдържаща калций, важнa хранителнo веществo за поддържане здравето на костите и зъбите, но също допринася за нормалното функциониране на мускулната, нервната и имунната система. Калцият е едно от съществените вещества, които човешкото тяло не произвежда. Следователно, тя трябва да бъде осигурена от тялото чрез хранителни или хранителни добавки. Калций помага за по-доброто усвояване на желязо в тялото, подсилвайки костите и помага за подобряване на мускулната активност. Lithotamium calcareum е червен водорасли, който съдържа много хранителни вещества, главно калций (около 30-35%) и магнезий (около 2-4%) с много добър абсорбционен капацитет в организма.

доза 1 таблетка на 10 кг телесна маса 

Отзиви

Напишете отзив

Bully Calcium

Bully Calcium

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

rkstyle.info