Хранителни добавки за кучета.

Намалена цена! Bully Calcium Преглед отблизо

Bully Calcium

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0.25 лв.


5.20 лв

-60%

13.00 лв

Повече информация

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.


ОПИСАНИЕ
Bully Calcium  е балансирана формула, съдържаща калций, важнa хранителнo веществo за поддържане здравето на костите и зъбите, но също допринася за нормалното функциониране на мускулната, нервната и имунната система. Калцият е едно от съществените вещества, които човешкото тяло не произвежда. Следователно, тя трябва да бъде осигурена от тялото чрез хранителни или хранителни добавки. Калций помага за по-доброто усвояване на желязо в тялото, подсилвайки костите и помага за подобряване на мускулната активност. Lithotamium calcareum е червен водорасли, който съдържа много хранителни вещества, главно калций (около 30-35%) и магнезий (около 2-4%) с много добър абсорбционен капацитет в организма.

доза 1 таблетка на 10 кг телесна маса 

Отзиви

Напишете отзив

Bully Calcium

Bully Calcium

rkstyle.info