Хранителни добавки за кучета.

1. Политика за защита на личните данни    

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Събираме и обработваме вашите лични данни във връзка с използването на онлайн магазин dogsupplement.bg и Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR)

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни

dogsupplement.bg събира и използва вашите лични данни, които вие ни предоставяте, за да ви доставя успешно поръчаните от вас стоки и за обратна връзка между сайта и потребителя. Данните, които събираме са с изрично получено съгласие от Вас като клиент:

  • Вашите имена, адрес и телефон – информация, нужна на куриерите, за да могат да ви доставят поръчаната в  Dogsupplement.bg стока.
  • Имейл и телефон – нужни за връзка между нас и вас като клиенти в случаите, когато имате нужда от консултация по даден продукт, желаете да го замените за друг размер или просто да го върнете, за да си получите обратно заплатената сума. Вашият имейл ще бъде ползван за изпращане на информационни бюлетини или за връзка с вас, когато сте ни изпратили запитване на електронната ни поща или желаете да получите отговор на имейл.
  • От Dogsupplement.bg не предоставяме вашите данни на трети страни.
  • От  Dogsupplement.bg не съхраняваме каквато и да е било финансова информация, свързана с плащания, банкови сметки, кредитни и дебитни карти.
  • Съхраняват се „бисквитки“ или други инструменти за вашата интернет сесия. Например, това е информация за вашата кошница за пазаруване, вашият IP адрес, вашата история на пазаруването (ако има такава) и т.н. Тази информация се използва, за да се подобри вашето пазаруване при нас.

Използваме „бисквитки“ и/или други сродни технологии да анализираме потребителско поведение, да администрираме уебсайта, да проследяваме движенията на потребителите и да събираме информация относно потребители. Това се прави с цел персонализиране и подобряване на вашето изживяване при нас.

„Бисквитката“ представлява малък текстови файл, който се съхранява на вашия компютър. „Бисквитките“ съхраняват информация, която се използва, за да подпомага работата на сайта. Само ние можем да достъпваме „бисквитките“, създадени от нашия уебсайт. Можете да контролирате „бисквитките“ от вашия браузер. Ако изберете да деактивирате „бисквитките“, това може да попречи на осъществяването на някои функции, които да желаете да използвате в нашия сайт.

Използваме „бисквитки“ за следните цели:

  • Необходими „бисквитки“ – тези „бисквитки“ са ви необходими, за да можете да използвате някои важни функционалности от нашия уебсайт, като например да влезете с потребителско име и парола. Такива „бисквитки“ не събират никаква лична информация.
  • Функционални „бисквитки“ – тези „бисквитки“ осигуряват функционалност, която прави използването на нашата услуга по-удобно и да възможност за по-персонализирани характеристики. Например, те може да запомнят вашето име и парола в полетата за коментар, така че да не е необходимо да въвеждате тази информация всеки път.
  • Аналитични „бисквитки“ – тези „бисквитки“ се използват, за да проследяват използването и функционирането на нашия уебсайт и услуги.
  • Рекламни „бисквитки“ – тези „бисквитки“ се използват, за да предоставят реклами, които са свързани с вас и вашите интереси. В допълнение те се използват, за да ограничат броя пъти, в който виждате дадена реклама. Обикновено те се разполагат в сайта от рекламни мрежи с разрешение на оператора на уебсайта. Тези „бисквитки“ запомнят, че сте посетили даден сайт и информацията се предава на други организации като например рекламодатели. Често целевите или рекламни „бисквитки“ се обвързват с функционалност на сайта, предоставена от другата организация.

Можете да премахнете бисквитките, съхранявани на вашия компютър, посредством настройките на вашия браузер. Също така можете да контролирате някои бисквитки от трети лица, като използвате платформи за увеличаване на сигурността, като например optout.aboutads.info или youronlinechoices.com. Ако желаете допълнителна информация за „бисквитките“ (на английски език), посетете allaboutcookies.org.

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни

Спазваме следните принципи на защита на личните данни:

  • Принцип на законосъобразност, добросъвестност и прозрачност. Нашите дейности по обработка на данните са законосъобразни. Винаги отчитаме вашите права преди да обработим личните ви данни. Ако поискате, ние ще ви предоставим информация относно обработката на вашите данни.
  • Принцип на ограничение на целите. Нашите дейности по обработка на лични данни съответстват на целта, за която събираме тези данни.
  • Принцип на свеждане на данните до минимум. Събираме и обработваме единствено минимално необходимите лични данни за съответната цел.
  • Принцип на ограничение на съхранението. Няма да съхраняваме вашите лични данни по-дълго, отколкото е необходимо.
  • Принцип на цялостност на данните. Ще направим всичко в нашите възможности да осигурим акуратност на данните.
  • Принцип на поверителност на данните. Ще направим всичко в нашите възможности да осигурим защита на личните ви данни срещу неразрешено или незаконосъобразно обработване, случайна загуба, унищожаване или повреждане.

Използваме вашите лични данни за:

  • Идентификация на поръчка и клиент;
  • Да ви предоставим услуга или да ви изпратим/предложим продукт;
  • Да ви изпратим промоционални предложения или да ви направим персонална отстъпка;
  • Да отговорим на ваше запитване;
  • Да се свържем с вас за осъществяване на продажба или за извършване на фактуриране;
  • За да изпълним задължения, произтичащи по закон и/или използваме вашите лични данни за възможности, предоставени по закон.

Запазваме информация за плащане/фактуриране и друга информация събрана от вас докато това е необходимо за счетоводни цели или други законови задължения, но не по-дълго от предвиденото в закона.

Субектът на данните има следните права:

  • Право на информация – това означава, че имате правото да узнаете дали се обработват вашите лични данни, какви данни се събират, откъде са получени и защо, а също и кой ги обработва.
  • Право на достъп – това означава, че имате правото да получите данните, които сме събрали от и за вас. Това включва правото ви да поискате и получите копие от събраните при нас ваши лични данни.
  • Право на коригиране – това означава, че имате право да поискате коригиране или изтриване на ваши лични данни, които са неточни или непълни.
  • Право на изтриване – това означава, че в определени обстоятелства можете да поискате личните ви данни да бъдат изтрити от нашите записи.
  • Право на ограничаване на обработката – това означава, че при определени условия имате право да ограничите обработката на вашите лични данни.
  • Право на възражение – това означава, че в определени случаи имате право да възразите срещу обработка на вашите лични данни, например в случай на директен маркетинг.
  • Право да не сте обект само на автоматизирано обработване – това означава, че имате правото да възразите срещу автоматизирано обработване, включително профилиране, за да не сте обект на вземане на решения единствено на основа автоматизираното обработване. Това право можете да упражните когато има резултат от профилирането, който води до правни последици, които се отнасят до вас или ви оказват значително влияние.
  • Право на преносимост – имате правото да получите вашите лични данни в машинно-четим формат, или ако е възможно, директно да се трансферират от един процесор към друг.
  • Право на подаване на жалби – в случай, че откажем ваша молба съгласно вашето Право на достъп, ще ви посочим причините за този отказ. Ако не сте удовлетворени от начина, по който сме обработили молбата ви, молим ви да се свържете с нас.
  • Право за помощ от страна на съответни надзорни органи – това означава, че имате правото да получите помощ от надзорни органи и право на други правни възмездия, като например претенции за нанесени вреди.

Не споделяме вашите лични данни с непознати. Личните данни за вас в някои случаи се предоставят на наши доверени партньори с цел осигуряване на услугата към вас или подобряване на вашето изживяване като наш клиент.

Споделяме вашите данни с нашите партньори по обработка:

  • Куриерска фирма Спиди АД;
  • Куриерска фирма Еконт Експрес;

Работим единствено с партньори по обработка на данни, които могат да осигурят адекватно ниво на защита на вашите лични данни. Оповестяваме вашите лични данни на трети страни или държавни органи, когато сме законово задължени да го направим. Може да оповестим вашите лични данни на трети страни, ако сте се съгласили на това или ако има други законови основания за това.

 Dogsupplement.bg не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

 Dogsupplement.bg съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила ви в уебсайта. След изтичането на този срок, полагаме необходимите грижи да изтрием и унищожим всички Ваши данни, без ненужно забавяне.

Въпреки че полагаме най-добрите си усилия, не можем да гарантираме безопасността на информацията. Но обещаваме да уведомим съответните власти за изтичане на данни. Също така ще уведомим и вас, ако има заплаха за вашите права или интереси. Ще направим всичко, което можем в разумни граници, за да предотвратим нарушаване на сигурността и да подпомогнем властите, ако все пак настъпи такова нарушаване.

Ако имате акаунт при нас, обръщаме ви внимание да пазите в тайна вашето потребителско име и парола.

Надзорен орган:

Комисия за защита на личните данни

Промени в настоящата политика за защита на личните данни:

Запазваме си правото да правим промени в настоящата Политика за защита на лични данни.

Последното изменение на Политиката за защита на лични данни е направено на 24.05.2018 г.

 

       2. Ограничаване на отговорността

      Dogsupplement.bg следи информацията в магазина да се поддържа винаги вярна и актуална, но не гарантира 100% за нейната достоверност и пълнота.

     Dogsupplement.bg не носи отговорност за не предоставяне на достъп до интернет магазина, за ненавременното обработване на заявките за покупка или тяхното недоставяне, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет и др.

   Доколкото  Dogsupplement.bg не разполага с възможността да променя, контролира или по друг начин влияе върху качеството и годността за употреба на заявените от Клиента стоки,  Dogsupplement.bg не отговаря за съответствието им с приложимите нормативни изисквания и техните качества.

 

 3. Права и задължения на клиента

        Клиентът се задължава:

- Да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и имейл за кореспонденция;

- Да заплати цената на поръчаната от него стока;

- Да заплати разходите за доставка, освен ако няма право на безплатна доставка;

- Да не предоставя на трети лица паролата си за достъп;

- Да не подава фиктивни или невалидни заявки или друга невярна информация;

 

Клиентът има право:

- Да получи поръчаната от него стока;

       - Да получи най-ниската цена -  Dogsupplement.bg гарантира най-ниски цени в България. Ако Вие откриете желания от Вас продукт на по-ниска цена в някой сайт или магазин в България, то продуктът ще Ви бъде предоставен на по-ниската цена. Нашите клиенти са изключително важни и затова правим всичко възможно да предлагаме най-добрите цени. Важно е да се отбележи, че става въпрос за оригинални продукти на известните  производители. За да Ви предоставим продукта на по-ниска цена Вие трябва да ни докажете, че това е оригинален продукт на съответния производител на спортни добавки за кучета;

    - Да прави рекламации в случай на дефект – Вие имате право на рекламация ако закупите дефектна стока. В този случай ще заменим продукта със същия, а ако няма в наличност ще имате право да поръчате друг продукт за същата цена.

    - Да се откаже от доставения продукт в рамките на 7-дневен срок от датата на доставката и да го върне в нашия магазин. Върнатият продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка със съпровождащата го документация. Не трябва да е използван или повреден. Транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента. Сумата, заплатена за продукта от страна на клиента без сумата за доставка, ще бъде възстановена в пълния и размер.


rkstyle.info